Default user image.

Andreas Manhag

Antikvarie

Default user image.

"The Brown Art Cabinet" at Museum Stobaeanum : Reconstructing the collection of artificialia within the eighteenth century Museum of Natural History at Lund University

• Andreas Manhag

Avdelning/ar

• Historiska museet

Publiceringsår

Publikation/Tidskrift/Serie

Collecting curiosities : Eighteenth-century Museum Stobaeanum and the development of ethnographic collections in the nineteenth century

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Lund University