Default user image.

Wåhlins värld : Ett porträtt i ord och bild av domkyrkoarkitekt Theodor Wåhlin

• Andreas Manhag

Summary, in Swedish

En fotobok om en av Lunds, Malmös och faktiskt hela Skånes mest betydelsefulla men numera bortglömda arkitekter; Theodor Wåhlin (1864–1948).

Med 80 utvalda fotografier, tagna av Wåhlin själv mellan 1880- och 1930-talet, ger boken för första gången en både estetisk och biografisk helhetsbild av såväl hans yrkes som privatliv.

Avdelning/ar

• Historiska museet