Kom på öppna visningar med våra studentvärdar

Collage med foton på Historiska museets entré och utställningar.

Nu kan du komma på öppen visning klockan 12 eller 15 varje dag som Historiska museet har öppet.

Historiska museets studentvärdar håller i korta, öppna visningar som håller på mellan 15 och 30 minuter. Visningarna utgår från någon av museets utställningar och kostar ingenting extra. Du är varmt välkommen att delta!

Studentvärdarna har sin hemvist på många av universitetets utbildningar – inte nödvändigtvis arkeologi eller historia – och berättar sina historier utifrån olika perspektiv. De är en viktig del av museets verksamhet och genom att komma till deras visningar, lär du dig alltid något nytt.

Hjärtligt välkommen klockan 12 eller 15, tisdagar till söndagar! Vi samlas i museets reception.