Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inför ditt besök

Här kan du hitta information om förvaring, butik och annat som kan vara bra att veta innan du kommer till museet. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du undrar något inför ditt besök!

Butik

Du hittar museibutiken i entrén. Här kan du botanisera bland noga utvalda föremål, godsaker och smycken. Du hittar också ett stort utbud av böcker.

Museibutik

Förvaring

I anslutning till entrén finns en öppen garderob och låsbara skåp. Stora väskor och paraplyer behöver låsas in och får inte tas med in i utställningarna. Väskor som inte ryms i skåpen kan förvaras bakom receptionen, fråga personalen.

Mat och dryck

I närheten av museibyggnaden finns ett stort utbud av restauranger och caféer, dock finns det ingen servering inne i byggnaden. Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck in på museet.

Barnvagnar

Det går bra att ta med dig barnvagnen in på museet. 

Öppettider | Opening hours

September- maj

Onsdag–söndag: 12:00–16:00
Måndag–tisdag: stängt

Juni-augusti

Tisdag–söndag: 12:00–17:00
Måndag: stängt

Foton inifrån musiebutiken.