Historiska museet öppnar igen efter sin ombyggnad den 1 december – välkomna då! - Klicka här för att dölja meddelandetHistoriskamuseetöppnarigeneftersinombyggnadden1december–välkomnadå!

Historiska museet har födelsedagskalas ute på Krafts torg

Historiska museets tegelbyggnad på Krafts torg i Lund
Inför återinvigningen den 1 december firar Historiska museet födelsedagskalas på Krafts torg den 29 september då det var 100 år sedan man flyttade in i nuvarande hus.
För barn
Historiska museet vid Lunds universitet firar 100 år i huset genom att bjuda på kakkalas på torget. Det utlovas roligheter såsom kakor, ballonger, saft, kaffe – och så firar vi det kommande århundradet. Varmt välkomna!

I år är det exakt 100 år sedan Historiska museet flyttade in i lokalerna vid Krafts torg. Inför återinvigningen efter ombyggnaden (huset öppnar först 1 december) passar vi på att fira födelsedagen med ett kalas ute på torget för alla som vill vara med.

2018-09-29 12:00 till 15:00
Krafts torg, Lund