Mejllista för aktiviteter på Historiska museet

Historiska museet har aktiviteter på helgerna för både stora och små. Varje lördag sker visningar i ett historiskt ämne. På söndagar kan barnen skapa egna verk i vår ateljé. Vill du få information om våra aktiviteter är du välkommen att skriva upp dig på denna mejllista. Du kan när som helst enkelt sluta att prenumerera på listan om du vill.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Våra öppettider

Öppet igen sedan den 11 juni.

Tisdag–söndag: 12:00–17:00
Måndag: stängt

Observera: Etnografiska salen och Domkyrkomuseum är tyvärr stängda för ombyggnad. Eftersom ytterligare några utställningar byggs om, erbjuder vi just nu fri entré till museet.

Kontakt: +46 46 222 79 44 eller reception [at] luhm [dot] lu [dot] se