Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mejllista för aktiviteter på Historiska museet

Historiska museet har aktiviteter på helgerna för både stora och små. Varje lördag sker visningar i ett historiskt ämne. På söndagar kan barnen skapa egna verk i vår ateljé. Vill du få information om våra aktiviteter är du välkommen att skriva upp dig på denna mejllista. Du kan när som helst enkelt sluta att prenumerera på listan om du vill.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Våra öppettider

Just nu håller tyvärr museet helt stängt med hänvisning till den ökande smittspridningen av covid-19 i Skåne. Vi beklagar detta!

Efter öppnandet: tisdag–söndag: 12:00–17:00
Måndag: stängt

Observera: Kuriosakabinettet är tyvärr stängt för ombyggnad – ny utställning öppnar under 2021.

Kontakt: +46 46 222 79 44 eller reception [at] luhm [dot] lu [dot] se