Historiska museet är utrustat med toalett för funktionshindrade samt hiss.

För funktionshindrade personer med särskilt parkeringstillstånd finns det plats cirka 20 meter från museets entré.

Övergången till Domkyrkomuseet är tyvärr ännu inte anpassad för rörelsehindrade än, men en hiss håller på att byggas på domkapitelgården och när utställningen öppnar igen kommer den att vara fullt tillgänglig.

Våra öppettider

Tisdag–söndag: 12:00–17:00
Torsdag: 12:00–20:00
Måndag: stängt

Observera: Etnografiska salen och Domkyrkomuseum är tyvärr stängda för ombyggnad. Vi erbjuder därför just nu fri entré.

Kontakt: +46 46 222 79 44 eller info [at] luhm [dot] lu [dot] se