Historiska museet är utrustat med toalett för funktionshindrade samt hiss.

För funktionshindrade personer med särskilt parkeringstillstånd finns det plats cirka 20 meter från museets entré.

Övergången till Domkyrkomuseet är tyvärr inte anpassad för rörelsehindrade än, men en hiss håller på att byggas på domkapitelgården.

Våra öppettider

Öppet igen sedan den 11 juni.

Tisdag–söndag: 12:00–17:00
Måndag: stängt

Observera: Etnografiska salen och Domkyrkomuseum är tyvärr stängda för ombyggnad. Eftersom ytterligare några utställningar byggs om, erbjuder vi just nu fri entré till museet.

Kontakt: +46 46 222 79 44 eller reception [at] luhm [dot] lu [dot] se