Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Boka visning

Är du intresserad av att boka en visning hos oss? I formuläret nedan fyller du i dina uppgifter. Tänk på att detta endast är en förfrågan och att vi kommer återkomma med en bekräftelse till den angivna mejladressen.

Ange för och efternamn på den som bokar visningen.
Här skriver du in när du vill att visningen ska starta. Visningar hålls inom museets öppettider och tar ca 1h.
Vilken utställning vill ni bli guidade i? (obligatorisk)
Visning kan ske för högst 25 personer åt gången, större grupper ombeds att boka flera visningar.
Här kan du exempelvis skriva om du vill att visningen ska inkludera ett specifikt föremål eller tema. Vi försöker, i den mån det går, att tillgodose önskemål.
Betalning (obligatorisk)
Om ni vill betala med faktura behöver vi denna information. Privatpersoner anger personnumer och organisationer eller föreningar anger organisationsnummer.
Om ni vill betala med faktura behöver vi denna information. Ange organisationens eller föreningens namn. Privatpersoner anger namn på den som ska ta emot fakturan.
Om ni vill betala med faktura behöver vi denna information. Ange den referens som ska stå på fakturan. Detta kan exempelvis vara ett namn eller ett referensnummer.
Om ni vill betala med faktura behöver vi denna information. Ange den adress dit ni vill få fakturan skickad. Om er orgaisation vill ta emot fakturan som e-faktura anger du de uppgifterna här.
När du skickar in detta formulär till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats: Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet
Historiska museet i svart text med åtta röda pluppar övanför h:et

Öppettider

Historiska museet öppettider

September- maj

Onsdag–söndag: 12:00–16:00
Måndag–tisdag: stängt

Juni-augusti

Tisdag–söndag: 12:00–17:00
Måndag: stängt

 

Varmt välkomna!

Foto på skelettet av en uroxe.

Behöver du hjälp med din bokning?

Skicka ett mail till info [at] luhm [dot] lu [dot] se eller ring 046 - 222 79 44