Musikhistoriska visningar med Mare Balticum

Ja tack, jag vill gärna anmäla mig eller oss till Mare Balticums sportlovsvisning! Jag väljer visning här nedanför.

Namn (det räcker om du som anmäler skriver ditt namn här)
Skriv in din epostadress här
Skriv in hur många personer du vill anmäla
Välj vilken av visningarna du eller ni vill gå på
För att visa att det är en person som har fyllt i webbformuläret, ber vi dig att fylla i svaret på frågan nedan.
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Sidansvarig:

Begränsat antal platser

Bild på instrument som används av Ensemble Mare Balticum

För att du som vill komma ska kunna vara säker på att få plats på visningarna, har vi gjort ett anmälningsformulär. Det är först till kvarn som gäller och du får själv anteckna och komma ihåg vilken visning du anmält dig till!

På torsdagskvällen under sportlovet ger Mare Balticum en konsert i vår medeltida kyrksal. Den behöver man inte anmäla sig till.

Hjärtligt välkommen!